JaDi La PenGikutKu...

Friday, June 29, 2012

Segmen : Bloglist Julai Pecinta Pink

Salam..

Saya dapat invitation... petang ni baru bole buka internet... server kat sini problem selepas sambutan hari Quality semalam...

 
 jom la join... klik...

 saya dah ikut syarat pertama, follow blog ni...

then, blog pilihan saya... banyak... salah satu, Blog sifu saya, Hasrul Hassan... dan semua kawan2 blogger yang saya follow...

dulu, saya juga pecinta warna pink.. sekarang, pink masih antara warna kegemaran.. sebab umur pun dah meningkat, macam segan lak kalau pink sangat... tapi, pink memang warna yang lembut, sedap mata memandang...

dan header pecinta pink ni, comel.....


~~ANIM~~ wish u were here...

7 comments:

  1. Selamat bersegmen.

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  2. Salam..Thanz sesangat sebab join segmen saya.saya ad wat pengumuman dekat sini http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/pengumumanpeserta-bertuah-segmen.html Tengok-tengok kalau awk yang bertuah,,hikhik..(^_^)jmput juga blogwalking peserta bloglist ye:)

    ReplyDelete
  3. dari segmen yang sama jemput ke blog dieya ya
    follow kamu juga

    http://www.dieyaworld.com/2012/06/28-segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  4. salam kenal, dari segmen yang sama.raihan blogwalking sini. jemput ke blog klu berkesempatan.

    http://sukacakapsorang.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  5. niera dah follow sini :)
    btw,cantiknya blog awak !
    niera dtg dari segmen sama..
    http://aisyahhumaira99.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  6. im here,blogwalking dari segmen sama .. jom ke blog michelle ^___^
    dah follow awak. nice blog,kept blogging :)

    http://damnright-welcomestalker.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg same :)
    http://waziqahlife.blogspot.com/2012/06/segmenbloglist-julai-pecinta-pink.html

    ReplyDelete