JaDi La PenGikutKu...

Tuesday, June 12, 2012

Segmen - Tambah Follower dan Rakan Blogger

Salam..

Lama tak join segmen... bz.. hari ni pepagi dah buka blog.. fuh.. sifu buat segmen.. kena join ni... jom..

http://1.bp.blogspot.com/-U5w5Qh6Lhtw/T9ZQCSyUvWI/AAAAAAAAdYY/7f5lS2X5Ilk/s1600/blogger+hasrulhassan1.jpg


nama blog - a.k.a Ada KiSah AkU
link blog - http://tintaanim.blogspot.com/
mula blog - august 2009
sebab - memula kenkawan ajak, tapi sebenarnya, suka menulis, bercerita, meluah dalam bentuk tulisan.. (pernah bercita-cita nak jadi novelis, hik hik...)
idola dan ikutan - dulu my fren... sekarang dah tentu lah my sifu... Hasrul Hassan....

tq sifu...



~~ANIM~~ wish u were here...

15 comments:

  1. Terima kasih kerana terus berikan sokongan ... :)

    ReplyDelete
  2. singgah dari segmen HH

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  3. as salam....singgah sini dari segmen yang sama.... :)

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen HH :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  5. SALAM....jenguk dekat sini...dari segmen yang same juge...

    ReplyDelete
  6. *Salam Ukhwah
    *dari segmen yang sama..
    *sudah folo sini
    *semoga sihat selalu

    http://permataperjuangan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. singgah sini dari segmen yang sma..

    ReplyDelete
  8. singgah n follow dr segmen yg same.
    http://anzulnashome.blogspot.com/2012/06/segmen-tambah-follower-dan-rakan.html

    ReplyDelete
  9. datang ziarah sini dari blog HH...

    ReplyDelete
  10. Salam perkenalan dari segmen yg sama. Follow sini

    ReplyDelete
  11. ᄃΛПƬIΚ BᄂӨПG, ЯΣƧPΣᄃƬ..

    ReplyDelete
  12. da follow!!! tq rajin2lah singgah yer

    ReplyDelete