JaDi La PenGikutKu...

Tuesday, November 1, 2011

15 tahun berkhidmat... part 2...

salam...

entry bole ada part 2 pulak.. dan akan menyusul part 3 dan ntah berapa part... hehehe...


hari tu dapat email utk videorecording... dah selesai... semalam dapat surat... majlis akan dia adakan pada2 disember 2011 di berjaya time square, kl.... dalam surat tu minta aku bagi gambar berukuran pasport utk buku program majlis Malam Jasamu Di kenang 2011 (MJD2011)...

so, hari ni, aku turun lah ke kedai gambar kat sini je.. Gaga Digital Pro Lab.. ambik gambar pasport.. aku tak nak gambar tegak je, macam gambar pasport, nak tak formal sangat.. bole?? suka ati aku la.. hehehe....

dia kata stgh jam je, aku kata, memandangkan dah kul 3, nanti nak balik kul 5 baru akak ambik ye dik... sis tu kata ok je..

balik opis, encik posmen baru sampai... ada byk surat.. di sebabkan part time kami dah tak ada.. aku pun mengasingkan surat2 tu.. tetiba nampak surat aku.. wah.. apa tu..

jeng jeng jeng.... invitation card utk staff appreciation ceremony... wohaaaa!!!!! dah dapat invitation card... hehehe.. seronok tuuu...... terus tepon en hubby.. memberitahu....


balik ptg tadi, aku singgah la di Gaga Digital Pro LAb utk ambil gambar aku... dah bayar, sambil jalan kuar.. aku pun ambik gambar.. fuhh.. dia punya touch up gambar aku... dah la macam pakai bedak compact, tak de jerawat langsung.. clean je.. suci plak nampak.. hehe... jap ye...


suci kan??? hehehe....

so, nanti kite sambung lagi citer pasal ni... tak sabar nak tunggu hari nya.. hehehe... nanti aku upload gambar invitation card ye.. heheh.. excited terlebih sudahhh....

Alhamdulillah.. dah 15tahun aku kerja di UIA ni... byk suka dan duka... dan semestinya byk suka sebab aku lama bertahan di sini... Alhamdulillah....


salam...



~~ANIM~~wish u were here...

4 comments:

  1. salam kak..
    ehee..
    finally de blog...
    hiiiiiiiii

    ReplyDelete
  2. blog ni dah lama dear... cuma kekadang timbul, kekadang tenggelam.. tapi, sekarang nak cuba timbul selalu...

    ReplyDelete